Keskkonnasõbralikud musta värvi sukkpüksid – kiirendatult biolagunev Smart Tights

Mis on Smart Tights keskkonnasõbralikud biolagunevad sukkpüksid?

SMART TIGHTS on kiirendatult biolagunevad keskkonnasõbralikud sukkpüksid-sokid, mille tootmisel kasutatakse erilist Amni Soul niiti. Tavalised sukkpüksid lagunevad prügilas umbes 60-80 aastat, kuid SMART TIGHTS sukkpüksid lagunevad prügilas umbes 3 aastaga – ligikaudu 80% kiiremini kui tavalised sukkpüksid.

Miks on tähtis valida keskkonnasõbralikud sukkpüksid?

Kas teadsid, et igal aastal visatakse üle miljardi riideeseme ära, mis omakorda suurendab prügimägesid ning saastab meie keskkonda. 64% naistest viskab oma sukkpüksid prügikasti ning 29% nendest sukkpükstest lõpetab prügimäel. See tähendab, et 29% äravisatud sukkpükstest jääb loodusesse aastakümneteks lagunema!

Ole meiega koos rohelisem!

Sokisahtlis saad:

Sokisahtel keskkonnasõbralikud sukkpüksid

KUIDAS ON SMART TIGHTS KESKKONNASÕBRALIK?

Need keskkonnasõbralikud sukkpüksid-sokid on toodetud erilise 6.6 polüamiid valemiga, mis on muudetud nii, et kontrollitud tingimustega prügilates saaks mikroorganismid nende sukkpükste lagunduvust kiirendada.

Keskkonna säästmine algab juba SMART TIGHTS tootmisel. Siis on esmatähtis madal energia ja vee kulu, et säästa ressursse ja vähendada kasvuhoonegaaside teket mis on kahjulikud meie planeedi osoonikihile.

KUIDAS SMART TIGHTS KESKKONNASÕBRALIKUD SUKKPÜKSID SIIS BIOLAGUNEVAD?


Biolagunev ei võrdu komposteeritav!

Neid sukkpükse ei saa kodustes tingimustes komposteerida, biolagunemine toimub prügilates. Miks?
SMART TIGHTS sukkpükste kiirendatud biolagunemiseks on vaja mitmete vajalike tingimuste kombinatsiooni: kõrge õhuniiskus, hapniku puudumine ja kõrge kindlate bakterite olemasolu. Sellised tingimused on ainult kontrollitud tingimustega prügilates!

Niisiis, vähendab SMART TIGHTS sukkpükste kasutamine tekstiilijäätmete teket ning hoiab meie loodust ja ümbrust puhtamana! Iga väike samm on tähtis – nii taaskasutamine, prügi sorteerimine kui ka muud keskkonna jaoks tähtsad ettevõtmised. Niisiis, hoiame koos loodust! Keskkonnasõbralikud SMART TIGHTS sukkpüksid on keskkonda säästev valik!

SMART TIGHTS KASUTAMISE EELISED:

  • Amni Soul Eco® niit, mida kasutatakse SMART TIGHTS tootmisel, ei ole nahale toksiline.
  • Lagunevad prügilas umbes 3 aastaga – see on 80% kiiremini kui tavalised sukkpüksid(lagunevad looduses 60-80 aastat).
  • Peale prügilasse sattumist lagunevad SMART TIGHTS tooted kiiresti orgaaniliseks aineks (biomass) ning gaasiks. Seda saab maapind omakorda kasutada. Samuti toodab lagunemine energiat.
  • SMART TIGHTS sukkpükse saab uuesti ümbertöödelda ja kasutada muu materjali loomiseks.
  • SMART TIGHTS sukkpüksid lasevad nahal kergesti hingata, on jalas mugavad ning pehmed. Neid on kerge pesta ja kuivatada.

Kas teadsid, et nüüd on võimalik Smart Tights pesukotti eraldi ka osta?

Et su soki- ja sukapaarid kauem ning paremini kestaks, tuleks neid ka hästi hooldada! Pesumasinas pestes tuleks kindlasti kasutada pesukotti, et sukatooted kannatada ei saaks.

Kuna Smart Tights pesukott osutus ütlemata populaarseks ja saime hulganisti küsimusi, kas neid saaks eraldi ka osta, on selleks nüüd samuti võimalus!

Nüüd on nii, et kui e-poes oled sulle sobivad keskkonnasõbralikud sukkpüksid ostukorvi lisanud, siis kassas saad juurde valida ka pesukoti, hinnaga 2.49 eur.

PS! Pesukott tuleb kaasa tasuta SMART TIGHTS 30DEN kiirendatult biolagunevate sukkpükstega.

Smart Tights pesukott

KORDUMA KIPPUVAD KÜSIMUSED

Kuhu konteinerisse peab keskkonnasõbralikud Smart Tights tooted viskama, et need kindlasti õigesse prügilasse jõuaksid, kus need ka lagunema hakkaksid?

Kui sa enam Smart Tights sukkpükse ei kasuta, siis oleks kõige parem need anda uuskasutusse kellelegi teisele kandmiseks. Kui see ei ole aga võimalik, sukkpüksid on katki ja/või sukkpükste eluiga on lõppenud ning soovid need lõplikult ära visata, siis tuleks need nagu kõik muudki tekstiilitooted segaolmejäätmete konteinerisse visata. Nii võid kindel olla, et sinu keskkonnasõbralikud sukkpüksid jõuavad kenasti prügilasse, kus saavad lagunema hakata.

Kas Smart Tights tooted lagunevad ka koduses kompostihunnikus?

Ei. Smart Tights keskkonnasõbralikud sukkpüksid ei lagune tavalise õhu käes ega ka kompostihunnikus. Need tooted lagunevad ainult kindlates prügilates. Nende sukkpükste kiirendatud biolagunemiseks on vaja mitmete vajalike tingimuste kombinatsiooni: kõrge õhuniiskus, hapniku puudumine ja kõrge kindlate bakterite olemasolu. Sellised tingimused on ainult kontrollitud tingimustega prügilates!

Kas need tooted on ka sama vastupidavad kui tavalised sukkpüksid?

Smart Tights keskkonnasõbralikud sukkpüksid, põlvikud ja sokid on sama vastupidavad kui tavalised sukkpüksid. Et sukatooted paremini vastu peaksid, tuleks neid ka vastavalt hooldada. Hooldusjuhised leiad siit.

Kas Smart Tights tooted sisaldavad mürgiseid/nahka ärritavaid komponente?

Ei. Smart Tights toodetes ei ole ühtegi keskkonnale või inimesele toksilist komponenti. Need keskkonnasõbralikud sukkpüksid on pehmed, mugavad ja täitsa keskkonnasõbralikud! Tootel on Oekotex® sertifikaat. Kõik Smart Tights keskkonnasõbralikud tooted on toodetud erilisest Amni Soul niidist, mis koosneb orgaanilistest ühenditest(samasugused nagu teised looduslikud biolagunevad materjalid nagu paber ja puuvill).

Smart Tights artikkel on ilmunud ka uudisportaalis buller.ee. Loe lähemalt siit.

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close