8 šikki ja mitmekülgset viisi kaelarätiku kandmiseks

Sügis on kiirelt kätte jõudnud ja on aeg kaunistada oma garderoobi hooaja kuumima aksessuaariga: kaelarätikuga. Tihtipeale mõeldakse, et kaelarätik sobib vaid kaelas kandmiseks, kuid tegelikkuses on väga palju erinevaid viise, kuidas seda mitmekülgset aksessuaari enda riietuse juurde lisada. Ja nõnda oma riietust särtsakamaks muuta!

Pealegi on sügis ideaalne selleks, et katsetada erinevate uute outfitide ja aksessuaaridega. Olenemata sellest, kas vajad tavalisi kontorioutifte või mõne uhkema gala jaoks, saab kaelarätti kanda just täpselt nii nagu sul vaja. Pole ime, et see lihtne, kuid stiilne aksessuaar on muutunud iga moeteadliku inimese jaoks kohustuslikuks ja Tiktok on täis erinevaid “häkke”, kuidas kaelarätikuid erinevatel viisidel kanda. Selles artiklis tutvustame sulle 8 erinevat viisi oma kaelaräti kandmiseks, alates klassikalisest lipsust kuni sellest uhke topi tegemiseni. Nii saad värske, särtsaka ja moeka välimuse kogu sügiseks. Otsi oma kaelarätikud välja ja asu katsetama – oleme selle teinud sulle eriti lihtsaks, lisades iga nipi juurde ka video, kuidas seda teha!

Klassikaliselt kaelarätiku kaelas kandmine

Muidugi alustame kõige klassikalisemast variandist, kaelarätiku kaelas kandmine. Kas on üldse midagi klassikalisemat moes kui kaelarätik kaelas? See on nagu moemaailma vanakooli pühakiri, mis on alati stiilne ja in. Kui sa oled mõelnud, mida teha oma tavapärase basic outfitiga, siis klassikaline kaelarätik on vastus, mida sa oled otsinud! Milliste outfitide juurde sobib kanda kaelarätti ja millistega mitte? Kuidas kaelarätikut mugavalt kaelas kanda? Ega tegelikult kindlaid reegleid ei ole, vaid kaelarätt on üks kiire ja ääretult lihtne viis teha tavalisest igavast riietusest üsna silmapaistev outfit.

Mõtle nii: On täiesti tavaline teisipäev ja sa oled valinud kanda oma lemmik teksapüksid ja lihtsa valge T-särgi. Muidu oleks see täiesti okei, aga täna on sul soov natuke välja paista, eks? Just siin astubki mängu klassikaline kaelarätik.

Klassikaline kaelarätiku kaelas kandmine

Võta üks Sokisahtli stiilne kaelarätik, mis sobib su värvidega – olgu see elegantne must, julge punane või hoopis mustriline. Voldi see hoolikalt kolmnurgaks ja aseta üks ots paremale õlale ja teine vasakule. Seo otsad kokku ja voilà!

Nüüd oled sa tavalisest riietusest loonud midagi, mis näeb välja nii põnev ja fancy! Kaelarätik annab su välimusele isikupära ning toob esile su ainulaadsuse. Ja parim osa? See on nii lihtne, et saad sellega hakkama ka siis, kui oled hommikul kiirustades uksest välja astumas.

Kaelarätiku kaelas kandmine koos sõrmusega

Nüüd kus me oleme juba tutvustanud kõige klassikalalisemat viisi kanda kaelarätikut, liigume põnevamate trikkide juurde. Järgmiseks läheb sul vaja lisaks kaelarätile ka sõrmust.

Katseta salli ja sõrmuse koos kandmist nii: esmalt tee oma kaelarätikule klassikaline loomulik sõlm – keeruta rätik kolmnurgaks, aseta see ümber kaela ja seo otsad kokku nii, nagu tavaliselt. Nüüd aga tuleb mängu see eriline nipp. Oma lemmik sõrmusega – olgu see minimalistlik hõbedane sõrmus või särav kalliskivi – libista kaelarätiku otsa selle vahelt läbi ning liiguta seda ülespoole.

Tulemus? Elegantne ja pilkupüüdev välimus, kus kaks imelist aksessuaari saavad üksteisega harmooniliselt kokku sulada. Samas jälle nii lihtne ja kerge viis elegantsust oma riietusele lisada.

Kaelarätik sõrmusega kaelas

Ja mis veelgi parem, sa ei pea eraldi ostma sallisõrmust, sest tavaline sõrmus, mis sul juba olemas on, teeb seda trikki suurepäraselt. See lisab sinu välimusele šarmi ja unikaalsust.

Niisiis, kui soovid anda oma kaelarätikule ja sõrmusele ühise piduliku hetke, proovi seda lihtsat trikki järgmine kord, kui soovid end stiilselt ja originaalselt väljendada.

Kaelarätik ja sõrmus – kaks ilusat aksessuaari, mis loovad koos imelise kombo.

⬅️ Vaata siit videost kuidas meile meeldib kaelarätti kaelas kanda.

Käe ümber käevõruna

Nüüd on hetk liikuda edasi erinevate viisideni, kuidas kaelarätikuid MITTE kaelas kanda!
Selle aasta sügis on hetk proovida midagi uut ja lahedat – kaelarätik käevõruna! See on stiilne ja julge viis lisada särtsu oma outfitile ning anda kaelarätikule täiesti uus tähendus.

Alustuseks vali oma lemmik kaelarätik Sokisahtli laiast valikust. Seejärel aseta kaelarätik käe ümber ja seo see lihtsalt sõlme, et moodustuks stiilne käevõru. Võid lasta kaelarätiku otsad vabalt rippuma või keerata käe ümber peitu.

Lisaks on kaelarätik käevõruna kandmine praktiline viis kaitsta end jaheda ilmaga. Kui tunned, et tuul hakkab tugevamalt puhuma või ilm muutub jahedaks, saad kaelarätiku kiiresti käest võtta ja kaela ümber panna.

Väikse käekoti küljes lipsuna

Nüüd liigume aga triki juurde, mis kombineerib praktilisuse ja stiili üheks silmapaistvaks aksessuaariks? Kaelarätik väikse käekoti küljes lipsuna on üks viimase aja moetrende, mis võimaldab sul näidata oma stiilitunnetust ja lisada värvikat isikupära igale outfitile. Lisaks ei pea sa muretsema, et peaksid selleks sügiseks otsima poodidest põnevaid uusi käekotte oma garderoobi, vaid saad oma vanad lemmikud muuta veelgi erilisemaks.

Ja see trikk on jaburalt lihtne! Pane kokku lihtne outfit ning otsi sinna juurde oma lemmikkäekott. Lisaks vali välja ka just sedavärvi sall, nagu sulle sellel päeval sobib. Nüüd aga seo sallike armsaks lipsuks käekoti külge.

See trikk mitte ainult ei anna sinu käekotile uut hingamist, vaid lisab ka sinu riietusele erilist võlu. Kui kannad näiteks lihtsat musta kleiti, saab värvikas lipsuke käekotil olla just see detail, mis muudab kogu välimuse eriliseks. Lisaks stiilile on see praktiline viis hoida salli alati käepärast, eriti kui ilm võib muutuda. Võta lihtsalt rätik käekoti küljest lahti ja saadki kaela panna, kui vajad soojust külma sügistuule eest.

Vaata videotest täpsemalt järgi, kuidas kaelarätikut ilusti koti külge ja käevõruks siduda. ⬇️

Pükste vööpandla küljes kaunistusena

Kaelarätiku kandmine ei pea alati olema klassikaline ja etteaimatav. Kui otsid midagi omanäolist ja stiilset, siis proovi kaelarätik siduda oma pükste vööpandla külge kaunistusena. See on üllatav ja nutikas viis lisada oma outfitile isikupära ning samal ajal hoida kaelasalli alati käepärast.

Eriti hästi sobib see trikk ühevärviliste ja tagasihoidlike pükse (või miks ka mitte seeliku või kleidi?) juurde. Seo kaelarätik läbi vööpandla lipsuks ja säti nõnda nagu sulle meeldib. Lisaks saad valida kummale küljele lipsu seod! Vabalt võid ka salli siduda läbi kahe vööpandla lipsuks seljataha. Nüüd on sul stiilne ja originaalne aksessuaar, mis lisab vürtsi tagasihoidlikumale riietusele.

See mitte ainult ei tee sinu riietust huvitavamaks, vaid muudab ka kaelarätiku kasutamise igapäevaelus praktilisemaks. Kui tuul hakkab tugevamalt puhuma ja vajad ruttu salli, saad selle lihtsalt vööpandlast lahti võtta ja kaela siduda.

Patsikummi küljes juusteaksessuaarina

Nii, oleme jõudnud ühe meie kõige lemmikuma triki juurde! See trikk sobib eriti hästi mõnele uhkemale üritusele, sest lisab erilist elegantsi.

Vali välja oma riietusega sobiv kaelarätik (kuigi selle triki puhul, me soovitame alati erksamaid värve katsetada!) ja otsi välja ka patsikumm. Seejärel vali sobiv soeng – patsikumm töötab suurepäraselt nii hobusaba kui ka punutiste puhul.

Keera sall ümber patsikummi sõlme ning saadki soenguga pihta hakata. Aseta kaelarätik patsikummiga pea kohale, nii et rätik moodustab juuste ümber elegantse kaunistuse.

See lihtne trikk muudab sind tõeliseks pilkupüüdjaks. Kõndides või liikudes, liigub rätik koos sinu juustega, andes sulle enesekindla ja šiki välimuse.

⬅️ Vaata videost, kuidas meie salliga ägeda soengu tegime.

Kaelarätik igapäeva käekoti küljes kaunistusena

Kas oled tüdinenud oma igapäevakoti tavalisest välimusest? Hea uudis on see, et sul pole vaja osta uut käekotti, et muuta see pilkupüüdvalt stiilseks. Võta appi kaelarätik ja vaata, kuidas sinu käekott muutub hetkega põnevaks ja tähelepanuväärseks aksessuaariks.

Otsi välja oma ustav käekott, kes sinuga on käinud koos nii kontoris, koolis, konverentsidel ja reisidel. Tuleb ju pähe see üks kindel kott? Nüüd on aeg see sama kott, muuta uueks ja silmapaistvalt stiilseks.

Siduda võid kaelarätiku täpselt nii kuidas soovid, aga meie lemmik on keerata sall ümber koti nõnda, et salli kaks otsa jäävad stiilselt lehvima.

See vahva nipp annab sinu suurele käekotile uue hingamise ja muudab selle tõeliselt pilkupüüdvaks moeaksessuaariks. Kaelarätik annab sinu kotile värvi ja isikupära ning rõhutab su stiilitunnetust.

Kuidas kanda kaelarätikut topina?

Ja viimaseks midagi eriti julgetele! Selle trikiga saad oma garderoobi juurde stiilseid pluuse, mida sõpradega välja minnes kanda! Lihtne viis jälle midagi uut ja põnevat oma välimusele lisada!

Esmalt keera kaelarätik pooleks nii, et tekib elegantne kolmnurk. Nüüd pane kolmnurga ots rinnale ja rätiku otsad keera selja taha. Veendu, et rätik istuks mugavalt ja saaksid liikuda mugavalt.

Seo salli otsad selja taga kokku nii, et need moodustaksid stiilse topi.

See stiilne trikk muudab sinu kaelarätiku mitmekülgseks rõivaelemendiks. See sobib ideaalselt nii teksade kui seelikuga ning lisab su riietusele koheselt erilise puudutuse.

Tagasihoidlikumad sallid sobivad hästi ka jakiga koos kandes kontorisse. Erksamad kaelarätikud on aga ideaalsed, kui tahad olla the fashionable friend, sõpradega välja minnes!

Kaelarätiku lõpmatud võimalused

Sokisahtli kaelarätikud on nõnda mitmekülgsed ja värvikad, et võimalusi nende kandmiseks on lõpmatult. Kas oled klassikalise ümber kaela lipsu fänn, eelistad praktilist kaunistust oma kotile või proovid julgelt kaelarätiku kanda hoopis topina – valik on sinu!

Unusta igavus ja tavalisus, sest kaelarätik on märk sellest, et iga pisidetail loeb. Leia endale sobivaim stiil, lase oma loovus valla ning mängi moemaailma reeglitega. Ning alati ei peagi poodi tormama, et uut pluusi või kotti osta, mõnikord piisab lihtsalt aksessuaaride lisamisest!

Ja mis veelgi parem, kui otsid praktilist kingitust, siis ära unusta, et kaelarätik on täiuslik kingitus, mis lisab stiili ja omapära! Olgu see kingitus sinu sõbrale või endale, toob see kaasa sära ja rõõmu.

Nii et olenemata sellest, kas otsid uut viisi oma stiili väljendamiseks või praktilist kingitust sõbrannale, Sokisahtli kaelarätikud on sinu loovuse ja stiili põnev mängumaa!

Lisaks õhematele kaelarätikutele, leiad Sokisahtli valikust ka talveks loodud imesoojad alpakavillased sallid ning pleedid.

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close