Hõbeniidiga sokid – sokimaailma kuldsed kuningad

Võid seda osta, kaevandada, hoida, kulutada, selle abil süüa või isegi seda süüa – täitsa suva! Muidugi on jutt hõbedast ja meie Sokisahtlis aga usume, et hõbeniidiga sokid on su jalgade jaoks kõige parem valik!

Loe edasi, et saada teada mis on hõbe, miks inimesed seda söövad ja miks võiksid ka sina endale hõbeniidiga sokid jalga tõmmata!

Hõbeda ajalugu enne hõbeniidiga sokke

Hõbeniidiga sokid härra Õigele

Hõbedal on inimkonna ajaloos oluline roll. Võime hõbedat nimetada isegi üheks seitsmest: see on osa seitsmest metallist, mis pärinevad eelajaloolistest aegadest ja mis aitasid kujundada tänapäevast maailma. Hõbedast põllutööriistad olid saagi koristuseks liiga pehmed ja relvade valmistamiseks liiga habras. Seega oli hõbe pigem rahu, kaubanduse ja kultuuri metalli sümboliks.

Mõned siiani leitud ehted ja väikesed kujud on üle 5000 aasta vanad. Vana-Egiptuses hinnati sadu aastaid hõbedat isegi väärtuslikumaks kui kulda. Pärast sulatustehnikate leiutamist sai hõbedast Vana-Rooma majanduse üks alustalasid.

Hõbedat saab ka süüa? Aga hõbeniidiga sokke?

Nii kaua ja hästi tuntud ained, nagu hõbe, leidsid palju rakendusi. Nagu varem mainisime, on siin erakordseid iidseid dekoratiivkunsti esemeid ja üsna tavalisi lauanõusid. Läbi sajandite on see metall teeninud inimesi mitmel viisil.

Tundub, et kõige eksootilisem on Lõuna-Aasia komme katta maiustusi varkiga (või warqiga) — õhuke hõbedane foolium, mis on väga kerge ja habras, maitsetu. See annab roale erakordse läike. Söödav hõbe jõudis iidsetest sanskriti tekstidest tänapäeva reaalsusesse. See on registreeritud ja Euroopa Liidu poolt heaks kiidetud toidu lisaainena koodiga E174.

Kinkekarp sokkidega

Bakterite mäss – hõbeniit tuleb appi

Silver hõbeniidiga sokid

Kodus diivanil sokkides varbaid liigutades kandub liigne niiskus minema ja mikroobid ei saa soovitud tingimusi. Kuid me ei saa terve päeva kodus istuda (kuigi see on ahvatlev idee) ja peame jalga panema kingad, millest ei kao niiskus nii kergesti. Kontoris, trennis või matkal hakkavad jalad higistama ja loovad soodsa keskkonna bakteritele.

Tavaline olukord sokkidel: plekid, ebameeldiva lõhna teke ja kulumine. Tegelikult toodavad ja eraldavad bakterid ensüüme, mis võivad pikema ajaperioodi jooksul ka sokke kahjustada. Eriti kui need on valmistatud orgaanilisest kangast. Selle tõttu võib ka sokkide eluiga järsult lüheneda.

Mis on hõbeniidiga sokid?

See on sünteetiline lõng, millele on lisatud hõbeda nanoosakesi ja mis on kootud soki kangasse. Isegi paarist protsendist hõbeniidiga lõngast juba piisab ja see kaitseb teie jalgu, sokke ja mõnikord isegi teie au bakterite eest.

Sokkide kandmisel asuvad jalgadele elama baktereid, mis võivad tekitada halba lõhna. Sokkides olev hõbeniit takistab mikroobidele soodsa keskkonna teket, vähendab jalgade higistamist, hoiab ära ebameeldiva lõhna ja hävitab baktereid. Selle tulemusel on teie nahk tervem, sokid kestavad ja toimivad kauem lõhnavabana ja ilma jäädavate plekkideta.

Hõbeniidiga sokkide kinkekarp

Kes võivad kanda hõbeniidist sokke?

Mr Right sokid

Lõhnavastastes sokkides sisalduv hõbe on inimestele kahjutu ja pärsib bakterite kasvu, mistõttu võivad seda kasutada kõik. Kuid on juhtumeid, kus seda tüüpi sokid võivad olla eriti kasulikud: liigse higistamise all kannatavad inimesed, diabeetikud, kummeeritud või pitseeritud jalatseid kasutavad töötajad, sportlased, eakad ja kontoritöötajad. Nii ongi hõbeniidiga sokid parim valik tegelikult kõigile!

Meie Sokisahtlis ütleme: milleks kanda tuhmi sokke, kui elu on nii lühike! Sa väärid parimat! Hõbeniidiga sokid ei pruugi olla meie kollektsiooni kõige läikivamad ega värvilisemad, kuid oma tervisele, hügieenile ja kantavusele on need teie jaoks parim valik. Usalda meid! Kanna hõbeniidiga sokke – kindel kuldne valik!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close