Kas sokid saavad olla personaalne kingitus – tule ja veendu ise

Ei ole vist ilmas praktilisemat asja kui sokid. Sokke vajavad kõik, soost, vanusest, elukohast, nahavärvist ja poliitilistest eelistustest sõltumata ☺. On üpris tõenäoline, et igaüks meist on saanud mõneks tähtpäevaks kingiks sokid, sest „neid ju läheb ikka vaja“ või vastupidi, viimasele minutile jäänud kingiotsinguil oleme ise riiulist sokid haaranud, sest „sokke pole kunagi ülearu“. Tuli tuttav ette? ☺

Huvitav, kas miski nii praktiline saab olla samal ajal ka personaalne ja kanda sõnumit, mis kõnetab nii kinkijat kui kingisaajat? Säärane igapäevane, pahatihti igavgi tarbeese? Vaatame läheneva emadepäeva valguses Sokisahtli valikut pisut lähemalt. Kategoorias  „emadepäevaks“ leidub Sokisahtlis ligi 30 eri valikut sokke, mis kõik kannavad personaalset emale või vanaemale suunatud sõnumit. Leiab nii lihtsamaid „parim ema“ sõnumiga sokke kui ka väljapeetumaid, kinkekarbis sokke, mil lisaks rinnamärk. Samuti saab tellida sokid, millel lisaks kirjale „Minu armas ema …“ just sinu ema nimi. 

Sõnumiga sokkide valik on Sokisahtlis lai – sobiva sõnumiga sokid peaks leidma igaühele ja erinevateks tähtpäevadeks. Nii näiteks on läheneva suvevaheaja ootuses võimalik rõõmustada oma õpetajat – sokid kirjaga „Parim õpetaja“ on saadaval nii meestele kui naistele. Heast huumorist lugu pidavat taimetoitlasest sõpra võid üllatada sokkidega, mille talla all just neile suunatud sõnum – milline täpselt, vaata Sokisahtlist. Muhedale naabrimehele teeksid kindlasti rõõmu need sokid, koostöös tippkokk Joel Ostratiga disainitud kokasokid pakuksid mõnusat äratundmist kokkamishuvilisest sõbrale. Algajal autojuhil aitavad asjakohased sokid aga piduri ja gaasi asukohta meeles pidada.

Sokisahtli sõnumiga sokid on hoolikalt valitud, hõlmates nii pisukese kiiksuga huumorit kui sooje südamest tulevaid sõnu. Lisaks eestikeelse sõnumiga sokkidele leiab sokke ka vene ja ingliskeelsete tekstidega.

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close