Kust said alguse täpisokid?

Täpisokid on saanud nii Sokisahtli töötajate ja ka meie klientide täielikeks lemmikuteks. Aga kust need täpisokid üldse alguse said? Selle vahva idee peale tuli tegelikult üks meie töötaja, kes välja pakkus, et võiks olla meil valikus “Täitsa Sooda” sokid. Ja nõnda see rong veerema hakkaski – esimene partii läks nagu soojad saiad ja meie pidime aga mõtlema veel lahedaid sõnumeid, mida täpisokkidele peale õmmelda. Loe edasi, et teada saada, milliseid lahedaid sõnumeid me veel välja mõtlesime ja mis ideed meil veel varuks on? Äkki on ka sul mõni hea idee meile pakkuda?

Täitsa Sooda

Meil kõigil on see üks sõber, kes on ikka täitsa sooda ja mis oleks parem kink talle, kui Täitsa Sooda sokid? Armsad ja silmapaistvad punased sokid toovad igale nalja-armastajale suure naeratuse näole neid sokke kandes. Nende sokkidega saab kõigile teada anda, mis tujus sa täna oled ja palju sul krutskeid varuks jagub.

See vanadest ikoonilistest maitseainetetopsidest inspireeritud sokipaar
on parim kink sõbrale või sõbrannale, kellega koos nii mõnigi lollus tehtud on, aga miks mitte ka krutskeid täis vanaemale?

Sool ja Pipar

Sool ja pipar käivad ikka käsikäes. Kas sul on mõni selline sõber, kellega käid alati käsikäes? Siis on need Sool ja Pipar sokid talle ideaalsed. Armsad punased sokid sobivad imeliselt väikseks kingituseks sõbrale, vanaemale või vanaisale.

Sool ja pipar – need sokid on nagu sina ja su parim sõber, alati koos ja pidevalt vürtsitavad elu! Punased sokid valgete täppidega on rohkem kui lihtsalt sokid, need on teie sõpruse sümboliks. Oma sõbrale Sool ja Pipar sokid leiad SIIT.

Sõge Sõstar

Mõni inimene on peast ikka täitsa sõge, aga seda tihti heas mõttes. Esmapilgul sõgedatest mõtetest võib teinekord midagi geniaalset sündida. Kui sul on selline sõber, kes suudab mõelda välja kõige kummalisemaid ja naljakamaid asju, siis aita tal nägu naerule saada SÕGE SÕSTAR täpisokkidega!

Need roosad sokid on mitte ainult pilkupüüdvad, vaid ka sõnumiga – näita, et hindad oma sõbra erilist mõtteviisi ja soovid jagada temaga naeru ja rõõmu.

Kingi talle need sokid ja lase tal kanda oma sõgedust uhkusega, sest just sellised inimesed muudavad maailma lõbusamaks ja huvitavamaks! Ja mine ikka tema sõgedate ideedega mõnikord kaasa, kes teab, mida head sealt tulla võib?

Täitsa Pekkis

Kas oled kogenud neid päevi, kus tundub, et kõik läheb aia taha? Täitsa pekkis, eks ole! Ära lase ennast heidutada. Astu elu keerdkäikudele vastu enesekindlalt ja humoorikalt, pannes jalga need vahvad “TÄITSA PEKKIS” sokid. Usu meid, kunagi hakkab ka sul vedama!

Need oranžid sokid on mitte ainult stiilsed, vaid ka sõnumiga – väljendavad su suhtumist elu mõnikord veidratesse olukordadesse. Nii et las need sokid toovad sinu päeva särtsu ja naeru, olles samal ajal mugavad ja vastupidavad, just nagu sina!

Astu julgelt edasi, sest iga sammuga on sul võimalus näidata, et isegi kui elu tundub “täitsa pekkis”, on sul alati huumor varuks!

Tige Tikker

Kas mõni inimene sinu elus on liiga tihti tige ja tusane, aga sa suudad selle üle siiski koos temaga natuke nalja visata? Kui jah, siis aita sõbral nägu naerule saada TIGE TIKKER sokkidega! Need on rohkem kui lihtsalt sokid, need on väike sõnum selle kohta, et isegi kõige tigedamad olukorrad saavad olla pisut naljakad.

Või oled sa ise avastanud ennast tihti olukordadest, kus võiksid tigetusest plahvatada? Ära lase end sellest häirida! Lase nendel sokkidel endale meelde tuletada, et liiga tihti ei tohi tige olla! Kortsud pidid tulema!

Haistan Juustu

HAISTAN JUUSTU sokid on just need, mida su sõber, kes armastab juustu üle kõige, vajab! Need on mitte ainult sokid, vaid tõeline austusavaldus juustusõpradele – neile, kes peavad igale toidule lisama natuke juustu, et päev oleks täiuslik.

Kas tunned kedagi, kellele ei lähe ükski roog peale ilma juustuta? Just nemad väärivad neid kollaseid ‘Haistan Juustu’ sokke. See on kingitus sõbrale, kes tunneb juustu aroomi isegi siis, kui seda veel kuskil näha pole.

Need sokid mitte ainult ei näe lõbusad välja, vaid väljendavadki suurt armastust juustu vastu. Olgu see sõber, pereliige või iseenda hellitatud maitsemeel, juustufänni sokid leiad talle siit.

Must Lammas

Kas sina oled see pere must lammas või on su vend alati see, kes suudab mingi vahva jama kokku keerata? Need MUST LAMMAS sokid on täpselt teile. Pere seltsis on neid sokke eriti lõbus kanda, sest siis teavad kõik, kes on see must lambake. Need sokid on pühendatud kõige erilisematele mustadele lammastele – just neile, kes julgevad massist erineda ja tähelepanu haarata.

Kandes neid musti sokkidega, annad sa mõista, et sulle meeldib olla veidi teistsugune, veidi rohkem sina ise. Need sokid on väljendusrikas kingitus neile, kes naudivad omapära ja ei karda erineda. Olgu see siis sinu pere või sõpruskond, las nad teavad, et sina oled see ainulaadne must lammas, kes lisab elule nalja ja pulli!

Kirss Tordil

Nii mul kui ka sul on see üks sõber, kelle kohalolek muudab iga hetke magusamaks, just nagu kirss täiuslikul tordil. Ilma tema seltskonnata on alati justkui midagi puudu! Anna oma ‘Kirss Tordil’ inimesele need sokid, et näidata talle, kui väga sa hindad tema kohalolekut ja sõprust.

Lisaks sokkidele võiksid haarata ka väikese tordi, et kingitus oleks eriti magus ja südamlik. Las see kingitus väljendab seda, kui oluline on tema roll sinu elus ning kui palju rõõmu ja naeru ta kaasa toob. Sest kes ei armastaks olla kirss sellel maitsval elutordil!

KIRSS TORDIL sokid oma lemmikule sõbrale leiad SIIT.

Vale Vorst

Need vahvad sokid, kus ühel pool uhkeldab “vale” ja teisel “vorst”, on just need, mis toovad esile humoorika suhtumise väikestesse valgetesse valedele! Kas oled üks neist, kelle arvates on väikesed valged valed lubatud? Muidugi, õilsa eesmärgi nimel. Kas sul on sõber või väike õde, kes ajab käojaani ka väljaspool 1. aprilli?

Anna märku, et oled nende udujuttudele jälile saanud, ning üllata neid “VALEVORST” täpisokkidega. Need sokid on suurepärane kingitus, mis sobib hästi näiteks väikesele õele, kes ikka ja jälle väikese valega emale vahele jääb. Äkki neid sokke kandes, meenub talle, et elus ei tasu alati valevorst olla.

Roosa Manna

Mis on roosa, pehme ja mõnus? Mannavaht? See ka jah, aga ROOSAMANNA sokid on ikka pehmemad ja veelgi roosamad! Püksisääre alt paistvad roosad täpilised sokid annavad teada, et tegemist on tõeliselt ägeda ja vahva inimesega.

Kujuta ette, kui kohtad kedagi, kellel on need roosamanna sokid jalas. Sul tekib kohe soov minna, sõbraks saada ja vahetada retsepte roosa mannavahu kohta. Need sokid on mitte ainult stiilsed, vaid ka sõnumiga – elu võib olla pehme, lõbus ja täis roosat sära.

Kui sul on sõber, kes vaatab elu läbi roosade prillide või oled sa ise üks roosamanna austaja – need armsad sokid leiat SIIT.

Paras Pähkel

On aeg orava moodi pähkleid varuda, või tegelikult hoopis parajaid pähkleid! Kas tead kedagi, kes särab oma erilise ja natukese keerulise isiksuse poolest? Kingi talle need rohelised “PARAS PÄHKEL” täpisokid ja vihja, et tema puhul on tegemist ühe paraja pähkliga. Või kanna ise neid uhkusega, näidates, et elus on kohati vaja olla justkui üks parajalt keeruline pähkel.

Ega elus tasubki olla üks paras pähkel, nii paistad teiste seast välja!

Pipar Kook

Mis lõhnab sama hästi kui maitseb? PIPARKOOK muidugi! Piparkoogid on jõulude üks lahutamatu osa, kuid nende vahvate sokkidega saab piparkoogirõõmu nautida aastaringselt. Need sokid on kõikide maiasmokkade lemmikud!

Kas su peres on keegi, kes ootab jõule aastaringselt? Novembri saabumine tähendab talle koheselt jõululaule ja kuuse ehtimist? Need sokid on just talle ideaalsed, et jõuluootus oleks alati mõnusam ja magusam. Peida talle sussi sisse paar “PIPARKOOK” täpisokke, ja me garanteerime, et saad temalt küpsetatud piparkooke vastutasuks!

Viina Mari

Need naljakad VIINAMARI sokid ei ole mitte ainult stiilsed, vaid on ideaalsed kingituseks viinamarjamahla (või veini) sõbrale või tuttavale. Mõtle sõbrale, kellel on oskus püüda isegi mitme meetri kõrguselt visatud viinamarja suhu või kelle nimi on juhuslikult Maril! Ilmselt tal on just need sokid sahtlist puudu!

Üks asi on kindel, nende sokkidega on asi kaugel rosinatest. Milline on sinu lemmik viinamarja sort? Või kannad ainult viinamarja sokke?

Vana Tallinn

Kujutle end jalutamas ajas tagasi, kus iga kootud muster ja elegantne kiri räägivad lugusid linna rikkalikust minevikust.

Need sokid on loodud kõigile, kes tunnevad uhkust ja sügavat armastust Tallinna vastu.Kandes neid, tunned end justkui tõelise “VANA TALLINN” entusiastina, kelle jalad kõnnivad läbi linna kireva ajaloo.

“VANA TALLINNA” sokid leiad muidugi SIIT.

Täpisokkide kinkekarbid

Me teame, et jube raske on valida ainult ühte paari täpisokke ja selle pärast olemegi kokku pannud lõbusad kinkepakid mitme sokipaariga. Lähed külla vanale sõbrale? Võta kaasa TÄITSA TIGE VANA LAMMAS kinkekarp ja lõbus aeg on garanteeritud!

Või kui kingisaaja on tigeda asemel pigem pisut sõge, siis haara PARAS SÕGE ROOSA LAMMAS kinkekarp talle ja usume, et kingisaaja nägu on terve õhtu naerul!

Elus peab ikka kõvasti nalja saama!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close