Sokisahtli sukkpükste soovitused kontorisse

Loodussõbralikud Grete ja Kreete – ECOCARE sari

Loodust ja ümbritsevat tuleb hoida! Kui tarvis mugavaid ja mõnusaid sukkpükse ja tahad igapäevaselt kontoris tööd tehes tunda, et teed looduse ja keskkonna jaoks ka midagi head, on ECOCARE sari ideaalne. ECOCARE sukkpüksid on valmistatud NILIT keskkonnasõbralikust nailonist. See mitmekihiline nailonlõng on toodetud nii, et taaskasutatakse tootmisest tekkinud nailonijääke ja seeläbi tekib uus kiud, mille tootmisel säästetakse materjali, vett ja viiakse jäätmete tekkimine miinimumini.
ECOCARE sarjas leidub olenevalt soovile nii õhemaid kui ka paksemaid sukkpükse. Sukkpükste valik on kirju: leidub valgeid, musti, punaseid, kui ka mustriga ja mustrita sukkpükse! Sokisahtli kontoris on üks lahe nimeduo, kes ECOCARE sukkpükse ka ise kannab. ECOCARE kirju valik sobib nii konkreetsemale Kreetele, kui ka õrnemale Gretele. Nime algustähed on küll erinevad, kuid keskkonnast ja mugavatest sukkpükstest hoolivad mõlemad samamoodi.

Klassikaline Katrin – EVITA 3D 20

Kui soovid midagi klassikalist ja matti, kuid samas väga naiselikku, on EVITA just õige valik. Selle 3D kude annab sukkpükstele enneolematu tugevuse ja elastsuse ning tänu sellele kestavad sukkpüksid ka lausa kolm korda kauem. Kestvus on ju väga tähtis! Mida kauem sukkpüksid vastu peavad seda parem, ja kui nad mugavalt jalas püsivad, siis on veelgi parem.
EVITA sukkpüksid istuvadki suurepäraselt jalas, ei tõmba rulli, ei lähe kortsu ning säilitavad jala sileduse ja siidisuse. Neid sukkpükse kandes ei tunnegi, et sukkpüksid jalas oleks! EVITA 3D sukkpükse on nii musta kui ka nahatooni.
Nahatooni EVITA sukkpükse kannab meie kontoris näiteks Katrin, sest selle värvus sobib imehästi tema nahatooniga! Just sellepärast soovitabki Katrin EVITA 3D sukkpükse neile, kes soovivad endale leida just õiget nahatooni sukkpüksi.

Sensatsioonilised Piret ja Maarja – SENSATION 15 DEN, SENSATION Push Up 15 DEN

Nanokiududest valmistatud õhukesi SENSATION sukkpükse on väga mugav kanda. Nad on jalas justkui teine nahk. Tegemist on revolutsioonilise lõngaga, mida iseloomustab ainulaadne ja enneolematu pehmus. SENSATION sukkpüksid tunduvad jalas võrreldes teiste sukkpükstega luksuslikumad. Kui kontorisse soov mõni kena kleit või seelik selga panna, on SENSATION sukkpüksid ideaalsed, sest neil on mõnusalt pehme värvel ning õmblused ei jää riiete all paistma! Sellepärast meeldib nii Piretile kui ka Maarjale just neid sukkpükse kanda.
Kuna tegemist on pehme nanofiibriga ja kleitide kandmisel on mugavus ülitähtis, soovitad nad just neid. Kui kleitidest rääkida, on kindlasti ka soov, et sukkpüksid kõhtu trimmiks. Siis on võimalik valida SENSATION Push Up sukkpüksid, mis korrigeerivad figuuri. Õige suuruse kandmisel on garanteeritud täiuslik sobivus.

Alati hoos Monika ja Liivika –
CONTROL 40 DEN

CONTROL 40 DEN sukkpüksid on keha vormiva efektiga. Samuti on neil tugevdatud varbaosa, mis teiste sukkpükstega võrreldes nii kergesti katki ei lähe. Kui on liikumist või peab näiteks terve päev kontsadel või jalgadel olema, on kindlasti garanteeritud just nende sukkpükste sobivus. Seetõttu soovitavad Liivika ja Monika CONTROL sukkpükse. Kuna neil on palju liikumist, on vaja, et sukkpüksid oleksid kontoris mugavad ning varbaosa püsiks ilusti terve!
Samuti on CONTROL sukkpükste eelis see, et kui tekib soov endale mõni ilus seelik või kleit selga panna, ei jää neil õmblused paistma ja nad vormivad kenasti keha.

Korrigeerivad Egle ja Margarita –
MICRO PUSH UP 20 DEN, 50 DEN

MICRO Push Up sukkpüksid on jalas väga elastsed ja mugavad. Need sukkpüksid korrigeerivad figuuri, surudes kõhtu sisse ja kergitades peput. Sellepärast soovitavad Egle ja Margarita MICRO Push Up sukkpükse. Eriti sobilikud on need sukkpüksid riiete alla, mis keha ümber liibuvad. MICRO Push Up sukkpükse on nii nahatooni kui ka musta värvi, õhemaid (20 DEN) ja natuke paksemaid (50 DEN). Kindlasti sobivad need sukkpüksid ka piduliku riietuse juurde, sest õrn läige jätab elegantse mulje!

Kõiki rahustav Eneli –
RELAX 20 DEN ja 40 DEN

RELAX sukkpüksid on õrnad, lõõgastavad ja tervistavad puuvillase vahetükiga sukkpüksid. Tänu erilistele kiududele on sukkpükste eluiga pikem. Järk-järguline surve muudab jalad saledamaks, aitab ennetada tselluliiti ning veresoonte laienemist. Kuna Enelil on nii liikumist kui ka istumist palju, on jala vereringele tarvis lõõgastavaid sukkpükse.
Eneli soovitab RELAX sukkpükse just nende jalga rahustava toime tõttu. Kontorisse on need sukkpüksid imelised! RELAX sukkpükse on nii 20 DEN kui ka 40 DEN. Samuti on võimalik valida nahatooni ja musta värvi sukkpükste vahel.

Naiselikud Kristin ja Kristiina – OLIVIA

Klassikalised ja naiselikud OLIVIA sukkpüksid sobivad ideaalselt kandja kehakujuga. OLIVIA sukkpükstel on vöökohal sensuaalne pits, mille all on silikoon. Silikooni abil hoiavad sukkpüksid ilusti üleval, ei hakka alla vajuma ja ei lähe ülaservast rulli. Need sukkpüksid on täis ilusat naiselikku energiat ning sobivad hästi kleidi alla.
OLIVIA sukkpükse armastab Kristiina, kes soovib igapäevaselt kontorisse veelgi rohkem naiselikkust tuua. Kristin soovitab OLIVIA sukkpükse just sellepärast, et neil sukkpükstel ei paista ükski õmblus välja ning varbaosa on nähtamatu. Neid on võimalik kanda ka lahtiste kingadega!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close