6 ideaalset kingiideed isadepäevaks

Isadepäeva eel mõtisklevad paljud, mida toredat kinkida isale ja vanaisale. Kingitus ei pea alati olema kallis – hoopis tähtsam on südamlikkus ja läbimõeldus. Millal on isadepäev? Maailmas tähistatakse isadepäeva erinevatel aegadel – ameerikas on isadepäev juuni kolmas pühapäev, kuid meil Eestis peetakse isadepäeva just sügisel, igal aastal novembrikuu teisel pühapäeval. Mida aga isadepäevaks kinkida? Leia enda isale-vanaisale kingiks midagi sooja ja kosutavat! Loe siit, kuidas oma isale tol päeval palju rõõmu ja nalja tuua!

1. Isadepäevaks sokid isale või vanaisale

isadepäeva super vanaisa sokid

Klassikalist sokipaari ei asenda miski! Oma parimale vanaisale või isale on alati hea mõte sokid viia, eriti kui külmad ilmad ees ja ahjukütmise või ristsõna tegemise ajal varvas külmetama hakkab!

Seo lips sokipaarile külge, haara kaasa veel mõni isa lemmikkomm ja soe kallistus. Tihtipeale polegi muud vaja, peaasi et keegi külla tuleb ja hoolib!

2. Alpakavillane sall ja sokipaar!

Sibul, pohlad ja mesi – need on sõbrad kolmekesi! Parem on aga üldse kurguvalu eemal hoida, selle vastu aitab just alpakavillane sall. Klassikaline lambavill jääb nüüd küll alla, sest alpakavill on lambavillast lausa 7 korda soojem ja 3 korda tugevam. Nii püsib kõri ilusti soojas ja vastupidav on ka! Ei ta torgi ning ei sisalda ka lanoliini, nii on su isa sall ka allergiavaba.

Minu isa ütleb ikka, et külm tuleb varbast sisse, sellepärast ei tohtinudki käia külma ilmaga palja varbaga, ikka sokid jalga! Nii ongi sokid ja sall kuldne valik – kõri ja varbad korraga soojad!

isadepäeva sall ja sokid

3. 7 sokipaariga kinkekarp ülikonnasokkidega isadepäevaks!

ülikonnasokid isadepäevaks

Mis on parem kui isadepäev? Kui on 7 päeva isadepäev! Iga päev avab su isa või vanaisa ühe akna ja leiab sealt uued sokid! Kas su isa on ülikonna kandja? Ülikonnasokid on alati hea viis oma ülikonnale vunki juurde lisada! Ei tasu peljata värve ja mustreid, tänapäeval on kõik lubatud!

Kui aga su isal pigem muud huvid, vaata SIIT teisi 7 päeva kinkekarpe! Koosta oma isale- vanaisale isadepäevaks 7 päeva sokipakk täitsa ise või lase end üllatada näiteks üllatuspakiga!

4. Kootud lips koos sobiva sokipaariga!

Selline lipsu ja sokikomplekt on isadepäevaks eriline kingitus – tegemist on kootud lipsuga mis on viimase aja trenditoode. Kergesti pestavast polüestrist, eriti tähtis kui isadepäeval koogitükk kipub lusikalt plehku panema või kui väikeste laste-lastelaste moosised suud kallistama tulevad!

Eriti sobilik isale, kes peab palju koosolekutel käima või sündmustel viks ja viisakas välja nägema. Vaata lipse SIIT ja sokid vali välja klassikaliste ja mugavate värviliste TAUNO sokkide seast!

tauno sokid ja kootud lips - isadepäeva kingiks

5. Advendikalender eesolevaks jõuluajaks!

advendikalender

Kui kaugel nüüd see 1. detsember ongi? Tavaliselt saavad advendikalendrid ikka lapsed, aga need šokolaadist pungil aknakesed võib-olla igale isale rõõmu nii palju ei pakugi.

Haara parem üks korralik advendikalender täis sokke! Jah, neid just kõige toredamaid jõulu- ja talveteemalisi sokke, lisaks muidugi ka valik muid värve ja mustreid!

Lase end ja oma isa-vanaisa meie poolt üllatada või vali ise täpselt just need sokid kalendri sisse. Kui isal sünnipäev näiteks 10. detsembril, saad sinna panna “Palju Õnne” tekstiga sokid! Sinu valik! Vaata advendikalendreid SIIT!

6. Tee isale ja vanaisale värsked kaneelirullid!

Kas su isa on maiasmokk? Siin on sulle täiesti geniaalselt lihtne kaneelirullide retsept. Aega võtab väheke aga tulemus on suurepärane! Vaata täpsemalt retsepti altpoolt! Lisa kaneelirullide juurde isadepäeva tähistamiseks ka sokid parimale isale ning oledki küllaminekuks valmis!

Lõpptulemus näeb välja selline, igati mõnus amps magusaarmastajale ja varbad ka soojas! Tee oma isale ka meie poolt üks pikk pai ja naudi kaunist päeva oma isa ja/või vanaisaga!

Parim isa isadepäeva sokid

Isadepäevaks Liivika parimad kaneelirullid

Pane valmis:

Taigna jaoks läheb vaja nisujahu ühe suure kohvitassi täis. Suhkrut umbes 5 supilusikatäit. Võid nii pool pakki. Presspärmi pool pakikest. Piimakogus – klaasitäis. Ja tiba soola. 
Täidise jaoks varu valmis pool klaasi suhkrut, kaneelipakike ja võid teine pool pakki. Liivika ütles, et koguseid peeneks ajada pole mõtet, tee oma maitse järgi, kui tunned, et miskit vaja juurde panna, siis pane tibake juurde.

Valmistamine:

Soojenda piim, sega pärmi suhkruga seni kuni pärm on lahustunud. Lisa juurde jahu, sool ja toasoe või. Sõtku tainast kätega seni, kuni tainas on ühtlane, elastne ja tuleb kausi küljest lahti. Pane tainas kaussi, raputa väikse kihina peale jahu, kata käterätikuga ja jäta sooja kohta tunniks ajaks kerkima.

Peale seda rullid taigna õhukeseks, sulatad täidisesse määratud või ära ja määrid selle taignale. Raputad sinna ka kaneeli ja suhkru. Nüüd oled juba lõpusirgel ja rullid taigna kokku ja võtad kätte pitsalõikuri või noa. Lõigud tee 1.5-2 cm paksud ja pane ahjuplaadile.

Ahi lase nii 175-180 kraadi soojaks ja siis lükka kaneelirullid ahju. Küpsevad umbes 10-15 min. Vaata, et pealt on kuldpruunid ja tõsta välja. Samal ajal tee valmis kohvi ja kutsu isa ja kogu pere sööma!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close