Kuidas saada Sokisahtlilt tasuta sokid?

Sokisahtli sünnipäevakuu puhul kingime igal reedel viiele ostu sooritanud kliendile raha tagasi. Kampaania kehtib terve aprilli jooksul.

Sellel aastal on kõik ikka teistmoodi ja nii ka Sokisahtlis! Sellel aastal tähistame oma sünnipäeva aprillis – Sokisahtel on nüüd lausa 11 aastat vana! Ja nüüd pane tähele – kuna poodides on sellel aastal pidupäeva tähistamine keerulisem kui kunagi varem, toimub sellel aastal Sokisahtli sünnipäev moodsa aja kohaselt veebis! Ja kingitusi teeme hoopis meie!

Tasuta sokid Sokisahtli poolt kingiks

Igal reedel loosime välja 5 õnnelikku, kes saavad oma tellimuse raha tagasi! 
Igal reedel kell 15:00 vaata ja jälgi kindlasti Sokisahtli Facebooki ja Instat ning saa teada, kas oled üks neist õnnelikest, kes saab Sokisahtlilt oma tellimuse eest raha tagas!

Ja see pole veel kõik! Sünnipäeva puhul kehtib Sokisahtli e-poes salasõna SOKK30, millega saad tavahinnaga toodetest -30% soodust! Kirjuta ostukorvis kupongi lahtrisse SOKK30 ning saadki -30% soodust!

2021 emadepäeva kingiideed leiad Sokisahtlist!

Kui otsid head ja praktilist emadepäeva kinki või soovid oma emale või endale pidupäevaks armsa kleidi kõrvale vastupidavaid ja sobilikke sukkpükse leida, siis Sokisahtlist leiad need kindlasti! Oleme su jaoks valmis pannud kinkekarbid ja palju muud põnevat, et emadepäev suure armastusega veeta! Ja mis kõige parem, meil on sulle ka üks ülihea salajane šokolaadi pipra toorjuustukoogi retsept pakkuda, mis emadepäeval kõikidel kindlasti keele alla viib!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close