Mida kinkida naistepäevaks? Kingi kevadet südamesse!

Kevad on kohe-kohe kohal ja ilmad lähevad mõnusalt soojemaks. Koos kevadega saabub ka loomulikult naistepäev. Mis see naistepäev täpselt on ja kust see alguse sai? Kuidas naistepäeva tähistada ja mida sellel puhul kinkida? Ära muretse, oleme kõik tähtsama ja ka vähem tähtsama siia ilusti kirja pannud ja ka parimad kingid naistepäevaks välja otsinud!

Millal on naistepäev?

Rahvusvahelist naistepäeva tähistatakse igal aastal 8. märtsil. See on päev, mil tähistatakse naiste sotsiaalseid, majanduslikke, kultuurilisi ja poliitilisi saavutusi ning tõstetakse teadlikkust käimasolevast võitlusest soolise võrdõiguslikkuse eest.

Kui kaua me juba naistepäeva tähistame?

Naistepäeva ajalugu ulatub tagasi 1900. aastate algusesse. 1908. aastal marssis 15 000 naist läbi New Yorgi, nõudes paremaid töötingimusi, valimisõigust ja lapstööjõu lõpetamist. Juba järgmisel aastal tähistati USA-s esimest riiklikku naistepäeva 28. veebruaril. 1910. aastal peeti Taanis Kopenhaagenis rahvusvaheline naiste konverents ja pakuti välja rahvusvahelise naistepäeva idee.

Enesekindla sõnumiga sokid "I'm perfect" naistepäevaks iseendale

Esimest korda tähistati rahvusvahelist naistepäeva 19. märtsil 1911 Austrias, Taanis, Saksamaal ja Šveitsis. Üle miljoni naise ja mehe osales meeleavaldustel, kus nõuti naistele õigust hääletada, töötada ja riigiametit pidada. Järgmisel aastal tähistati rahvusvahelist naistepäeva rohkemates riikides, sealhulgas Venemaal, kus naised nõudsid Esimese maailmasõja lõppu ja toidupuuduse lõpetamist.

Nii ongi sellest tähtpäevast saanud ülemaailmne päev naiste saavutuste tähistamiseks. Naistepäeva peetakse paljudes riikides riigipühana ja korraldatakse üritusi, et tähistada naiste panust ühiskonda.

Kuidas rõõmustada naistepäeval kallist lähedast sel aastal?

Eelista väikeseid, aga tähenduslikke kingitusi või kingi midagi hoopis praktilist! Mannavahu, lillede ja kommide seas hindavad naised ka õrnust ning muidugi huumorit!

Sokid ja sukkpüksid on naistepäeval ideaalseks kingiks mitmel põhjusel. Esiteks läheb uusi vahvaid sokke, sukki ja sukkpükse alati vaja. Nõnda on need praktilised ja kasulikud kingitused, millest võib rõõmu tunda iga päev.

Teiseks on meil Sokisahtlis sokke, põlvikuid, sukki ja sukkpükse erinevates stiilides, värvides ja mustrites. Nii leiad sobiva paari just oma elus kõige kallimatele ning ilma ei jää keegi.

Efektsed naiselikud võrksukkpüksid naistepäeva kohtinguks
Lilla sukkpüksid ja lillede kimp naistepäevaks

Kingi kevadet südamesse…

Pitsid, lipsud, mustrid ja värvid – selline ongi Sokisahtli naiste võrksukkade ja -sukkpükste valik! Alates sädelevate kivikestega võrksukkadest kuni leopardimustriliste sukkpüksteni, tunne oma naist ja vali talle sobivad! Ülimalt populaarne ja väga eriline, võrksukkpüksid rõhutavad naiselikkust!

Kevadisi naistepäeva tundeid tekitavad ka printmustriga sukkpüksid, jalad nagu kunstiteosed! Suures
valikus erinevaid värvikirevaid sukkpükse ja põnevaid mustreid sobivad iga sündmuse
juurde! Kooli lõpetamisele, teatrisse või kunstimuuseumisse – pilgud peatuvad nendel
sukkpükstel kohe kindlasti!

…ja leia Sokisahtlist oma kallimale naistepäevaks parimad kingitused!

Kas keegi saab olla täiuslik? Ikka saab! See õnnelik, kes lõpuks su kingitud Ms. Perfect
sokid jalga tõmbab, see võibki rahumeeli uhket tiitlit kanda ja ka teistele näidata!
Sõbrannale, emale, õele, tütrele ja igale teisele naispere liikmele – naised ongi täiuslikud!

Kevadsoojuse saabudes vahetame meriinovillased sokid juba kaunite õhukeste sokkide vastu! Esimeste tärkavate pungade saatel saab lisada lilleilu ja värvi jalgadele 20-60 DEN sokkidega, pidulikkust ja põnevust su riietusele! Tagasihoidlik klassika või moodne – millise valid?

"you are my person" sokid - naistepäeva kingiidee

Mida veel kinkida naistepäevaks?

Ja mis siis sokipaarile või sukkpükstele juurde lisada? Ikka üks imeilus lillekimp! Sokkide ja sukkpükste kombineerimine lillekimbuga annab veelgi erilisema ja meeldejäävama naistepäeva kingituse. Lilled on ajatu viis näidata tunnustust ning armastust ja hoolimist, samas kui sokid ja sukkpüksid on praktiline ja kasulik lisa iga naise garderoobile.

Lilled lisavad elegantsi ja sära, sokid ja sukkpüksid aga funktsionaalsust ja stiili. Suurepärane viis oma elu eriliste naiste tunnustamiseks, olgu see siis ema, õde, sõber või kallim.

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close