Sokisahtli 10. sünnipäev

Sokisahtli 10. sünnipäev

Hurraa! Märtsis saab Sokisahtel juba 10-aastaseks! Sünnipäeva puhul on alati tore meenutada nii seda, mis on aastate jooksul toimunud, kui ka seda, mis veel tulemas ning tuletada muuhulgas ikka ja jälle meelde Sokisahtli armsat alguslugu.

2009. aastal tulid kokku kolm tuttavat, igaüks oma idee ja visiooniga. Ühiselt otsustati rikastada kaasmaalaste sokisahtleid värvikamate soki-paaridega. Algselt pakuti oma tooteid super-marketite lettidel, kuid üsna kiiresti mõisteti, et iga sokipaariga kaasneb mõni vahva, südamlik ja teinekord naljakaski lugu, mida oleks tore klientidega jagada. Selleks otsustati avada enda väike sokipesa. Kui esimene pesa oli pisike, vaid 15 ruutmeetrit, siis nüüdseks on tänu inimeste huvile ja lojaalsusele Sokisahtel kasvanud märkimisväärselt suuremaks – täna leidub Sokipesasid üle Eesti lausa 22. Oleme laiendanud oma tegevust ka välismaale ja võime uhkusega öelda, et Sokisahtli sokid on leidnud endale kodu nii USAs, Euroopa erinevates riikides kui ka kaugel Austraalias – seda küll BestSockDraweri nime all. Pikkade aastate jooksul on palju tööd ja vaeva nähtud, kuid see kõik on olnud seda väärt! Imehea meel on tõdeda, et Sokisahtli peres on siiani neid, kes 2010. aastal seda pikka, aga põnevat teekonda alustasid. Märkimist väärib ka tõsiasi, et Sokisahtli kaunis sokimodell on meile truuks jäänud asutamise algusest saadik! Sokisahtel annab endast parima, et hoida edaspidigi Su jalad soojas – siis on süda soe ja mõtted selged!

PARDIRALLI


Soki- ja südamesoojust jagab Sokisahtel Pardirallist osa võttes. Pardiralli on 2014. aastal Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panus nende abistamiseks. Sokisahtli valikus on spetsiaalsed PARDIRALLI sokid ja põlvikud nii meestele, naistele kui ka lastele. Iga ostetud PARDIRALLI soki- või põlvikupaariga toetame Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu 1 euroga.

JÄTA PAKEND POODI!

Sokisahtel hoolib keskkonnast ning toetab keskkonnasõbralikkust. Sokisahtli poes on võimalik toote ümber olev pakend ära võtta ning see prügikasti viskamise asemel hoopis poodi jätta. Pakendeid taaskasutatakse juba järgmisel päeval! Samamoodi taaskasutatakse kõiki sokikonkse, plastikriidepuid ja kilesid. Kui pakend on kulunud ja seda enam taaskasutada ei saa, siis saadetakse see ümbertöötlemisele. Tegelikult loeb ju iga väike asi! Sokisahtlil on pakkuda erinevaid keskkonnasõbralikke tooteid.
Nimelt on Sokisahtlis ECOCARE sari, mis on toodetud keskkonnasäästliku Nilit Ecocare niidiga. Valikus leidub nii sukkpükse kui ka reisipõlvikuid. Palju siis materjali ja vett säästetakse, tekib küsimus?
Siinkohal mõned numbrid 1 tonni niidi säästetud ressursside kohta:
energiat säästetakse 6194 kw tonni kohta ehk 87.6% vähem kogu tootmisprotsessi kestel, vett 18 kuupmeetrit tonni kohta. Kokkuvõttes kulub tootmisele 55% vähem ressursse. Niisiis jäta järgmisel korral pakend poodi!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close