Tartu 2024 Euroopa kultuuripealinn – Arts of Survival

Tere kõigile, kultuuri ja Tartu sõbrad! Nüüdseks teame vist juba kõik, et Tartu on valitud Euroopa kultuuripealinnaks aastal 2024! See on suur au meie armsale ülikoolilinnale ning võimalus näidata maailmale meie ainulaadset kultuuri, ajalugu ja kaasaegsust. Tartu 2024 on midagi, millest tasub rääkida!

Tartu, Lõuna-Eesti ja suudlevad tudengid

Kui olete varem Tartut külastanud, siis teate juba, kui palju on sellel linnal pakkuda. Tartu on Eesti vanim linn, mis on täis elavat vaimu, akadeemilist atmosfääri ja rikkalikku ajalugu. Tartu linna uhkus on Tartu Ülikool, üks Euroopa vanimaid ülikoole, mis on tuntud oma tipptasemel teadusuuringute poolest.

Kuid Tartu on palju enamat kui vaid ülikoolilinn – siin kohtuvad traditsioonid ja innovatsioon ning vanad kindlused ja kaasaegne arhitektuur. Ka kuulsaim purskkaev “Suudlevad tudengid” Raekoja platsil on see, mida tullakse üle Euroopa vaatama ja selle taustal pilte tegema.

Emajõe poolsel küljel on ka Tartu linna uusim erkpunane maamärk #TARTU2024, mis on osutunud tõeliseks turismimagnetiks!

Tartu ei piirdu ju ainult linnaga, terve Lõuna-Eesti on täis põnevaid paiku, üritusi ja vaatamisväärsusi. Viska pilk peale ja võta plaani!

Tartu 2024 eel viidi suudlevad tudengid renoveerimisele!

Tartu 2024 programm ja üritused

Kultuuripealinna aasta on täis erinevaid üritusi ja ettevõtmisi, mis on mõeldud kõigile – nii kohalikele elanikele kui ka külastajatele. Tartu muutub selle aasta jooksul elavaiks ja pulbitsevaks, olles täis erinevaid kultuuriüritusi, kontserte, teatrietendusi, näitusi ja palju muud.

Kõik need sündmused toovad linna täiendavat energiat ning loovad unustamatuid kogemusi kõigile, kes siin viibivad. Juba 19. oktoobril teeb Tartu 2024 tiim avalikuks kõik need ägedad elamused, mida läbi aasta nautima saab minna!

Kuigi põhilised programmiliinid on juba paigas, avanevad just oktoobrikuus need saladuselaeka uksed. Väga suurt rõhku pannakse jätkusuutlikkusele ja omapärale, mida Tartus ja Lõuna-Eestis üldse on väga palju! Oleme väga põnevil!

Arts of Survival (ellujäämise kunstid) meened

Ja mis võiks olla parem viis Tartu 2024 mälestuseks kui eriliste kultuuripealinna toodete soetamine? Valikusse kuuluvad mitmesugused tooted, sealhulgas kapuutsiga ja kapuutsita pusad, T-särgid, sokid, nokkmütsid ja rinnamärgid, kõik kujundatud Arts of Survival temaatiliselt.

Tartu 2024 tooted on suurepärased suveniirid ning suurepärane viis oma armastust Tartu vastu väljendada. Nii saate endale meeldejäävad mälestused, mis kestavad kaua pärast seda erilist aastat.

Modernse kujundusega pusad ja T-särgid on ajatud, nii saad kanda neid läbi kultuuriaasta ja ka edasi, näita oma poolehoidu just meenetega! Värvilisi rinnamärke saab kanda ka mütsi või koti küljes – universaalne!

Tartu 2024 ametlikud meened

Tartu 2024 meeskond – kuidas kaasa lüüa?

Tartu 2024 sokid

Kultuuripealinnaks saamine on suur võimalus tõsta esile meie linna ainulaadseid omadusi ja meelitada rohkem külastajaid. See on aeg, mil saame näidata maailmale meie kultuuri, kunsti, haridust ja loomulikult ka Tartu elanike külalislahkust.

Tahaksid anda ka oma panuse Tartu 2024 toimimisse? Kanna ametlikku T-särki või pusa, räägi sõpradele ja tuttavatele erinevatest elamustest ja osale ka ise. Jaga infot ka sotsiaalmeedias! Hoiame kokku ja käime üritustel koos, nii kestab kultuur edasi!

Parim võimalus toetada on olla kohal! Oleme valmis tervitama teid kõiki avasüli ja jagama meie rikkalikku kultuuripärandit!

Ära jäta kasutamata võimalust külastada Tartut aastal 2024 ja nautida Euroopa kultuuripealinna pakutavat. Hangi endale eksklusiivsed Tartu 2024 kultuuripealinna tooted lähimast Tartu Sokisahtli poest või e-poest ning hoia seda erilist kogemust alati meeles. Ootame sind Tartusse!

Jäta vastus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Selling socks with .
Sokisahtel © Copyright 2021. All rights reserved.
Close